aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο κάδρο του ΑΠΟΕΛ ένα μαγυάρικο… βιολί

Στο κάδρο του ΑΠΟΕΛ ένα μαγυάρικο… βιολί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Ρόλαντ Σάλαι είναι ένα από τα ονόματα που απασχολεί έντονα τις τελευταίες ώρες τον ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός Μαγυάρος ακραίος μεσοεπιθετικός (παίζει στο δεξί άκρο και ενίοτε στο αριστερό, αλλά και πίσω από τον φορ) θεωρείται από τα πιο μεγάλα ταλέντα της χώρας του (αποκαλείται μάλιστα ο «Μαραντονα» της ομάδας) και ανήκει στην Ακαδημία Πούσκας (η οποία ομάδα ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας Γιάνος Άντερ).

«Έχω λάβει μια πολύ ελκυστική πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

Η παρουσία του στην Παλέρμο (22 συμμετοχές ένα γκολ) ως δανεικός, αλλά και η προώθηση του στη «μεγάλη» εθνική της χώρας του, αποτελούν σαφείς ενδείξεις πως ο νεαρός διαθέτει το πακέτο για να κάνει καριέρα, με τους γαλαζοκίτρινους να «πολιορκούν» τον ίδιο και την ομάδα του.

Στο προσκήνιο ο Σαλάι για τον ΑΠΟΕΛ

Ενισχυτικό των πιο πάνω και το γεγονός ότι στον ΑΠΟΕΛ επιδιώκουν λύση (και για τον ακραίο επιθετικό) με ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρονών σε μια προσπάθεια τους να μην υπάρξει άλλη αποχώρηση από την ομάδα πέρα από την αναμενόμενη του Βάντερ. Αυτή εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επενδύσει σε κάποιο νεαρό ταλέντο είτε εντός, είτε εκτός των τειχών.

Δύο εκατομμύρια η τιμή εκκίνησης του Σάλαϊ

Με τον υποβιβασμό της η Παλέρμο δεν ενεργοποίησε την όψιον αγοράς του νεαρού Ούγγρου, για τον οποίο ωστόσο δεν έλειψαν οι προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Παναθηναϊκού. Το πρέσινγκ από τον ΑΠΟΕΛ είναι ιδιαίτερα έντονο, αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις που έγιναν τόσο από τον μάνατζερ του, όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Όπως είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, «καμία μετεγγραφή δεν ισχύει αν δεν ανακοινωθεί επίσημα», ωστόσο στην περίπτωση του νεαρού άσου, ισχύει η ρήση, «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», αφού πλέον δεν μιλάμε μόνο για ενδείξεις, αλλά για δηλώσεις με ξεκάθαρο το ενδιαφέρον των γαλαζοκίτρινων.

Στον ΑΠΟΕΛ πάντως δεν στέκονται μόνο στην περίπτωση του Σάλαι και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν γίνει και οι σχετικές προτάσεις προς τους αναγνωρισθέντες στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στη βδομάδα θα πρέπει να κλείσει (και) το θέμα του ακραίου επιθετικού καθώς η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος κλείνει τα μεσάνυκτα της Πέμπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ