aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο «κάδρο» ο Τραμετσάνι, η... σκιά του ξεχωρίζει

Στο «κάδρο» ο Τραμετσάνι, η… σκιά του ξεχωρίζει

Βρίσκει νέα ομάδα ο Πάολο Τραμετσάνι; Αυτό θα φανεί μέσα από τις επόμενες αγωνιστικές στο ελβετικό πρωτάθλημα και κυρίως από τα αποτελέσματα της Λουγκάνο, η οποία δεν έχει αρχίσει όπως θα ήθελε τις υποχρεώσεις της και η καρέκλα του προπονητή της Φάμπιο Σελεστίνι τρίζει επικίνδυνα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν «χαμπαριάζει» ο Σέρβος

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο πρόσφατα και η ήττα από την Κοπεγχάγη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ. η Λουγκάνο πήρε απευθείας το εισιτήριο στους ομίλους μέσω του πρωταθλήματος) έφερε αναταράξεις στην ομάδα ακόμα και εικασίες ότι ο τεχνικός θα αποχωρήσει άμεσα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Να διώξει την «αφύσικη» ανησυχία και τα… μαύρα σύννεφα

Ένας από τους προπονητές που φέρονται ως υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι και ο τέως κόουτς του ΑΠΟΕΛ. Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που απολύθηκε από τους «γαλαζοκιτρίνους» και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Λουγκάνο (σ.σ. ήταν και την σεζόν 2016-17) εάν του γίνει πρόταση για συνεργασία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Και τώρα θα τρέξει για να προλάβει

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να νοηθεί η ελβετική ιστοσελίδα «www.ticinonews.ch», η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: «Η θέση του τεχνικού από τη Λοζάνη (σ.σ. εννοεί τον Φάμπιο Σελεστίνι) παραμένει ασταθής, τόσο πολύ ώστε η σκιά του Τραμετσάνι ξεχωρίζει όλο και πιο πολύ στον ορίζοντα. Τα παιχνίδια με Σερβέτ και Νεσατέλ Ξαμάξ είναι παγίδες για το μέλλον του Σελεστίνι. Θα δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ