aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο «κάδρο» και ο Μπλάνκο!

Στο «κάδρο» και ο Μπλάνκο!

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της επιτροπής προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ είναι η εξεύρεση ενός ικανού και αποτελεσματικού φορ.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι να κάνουν και φέτος την (οικονομική) υπέρβαση και να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ήδη έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας goal.com.cy να αναφέρουν πως στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του γνώριμού μας από το πέρασμά του από την ΑΕΚ Αθηνών, Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο «Ζορό» βρίσκεται στο δυναμικό της Μπαρσελόνα από το Εκουαδόρ, έχοντας πετύχει 12 και 14 γκολ το 2014 και το 2015 αντίστοιχα, ενώ φέτος σε 9 παιχνίδια σκόραρε μία φορά.

Πρόκειται για μία περίπτωση που δεν είναι εύκολη, αφού ο Αργεντινός έχει ψηλό κασέ, ωστόσο από την άλλη το δέλεαρ της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, αυτός που θα αποφασίσει για το θέμα του επιθετικού και θα επιλέξει από τη λίστα που έχει καταρτιστεί είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος και θα κρίνει εάν τελικά επιλεγεί ο Μπλάνκο ή τελικά θα στρέψει την προσοχή του σε κάποιον άλλο φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ