aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο δρόμο του ΑΠΟΕΛ η Ρόζενμποργκ μετά από «τρελό» παιγνίδι

Στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ η Ρόζενμποργκ μετά από «τρελό» παιγνίδι [video]

Η Ρόζενμποργκ αν και δεν ήταν καλύτερη από την Νόρκεπινγκ καθάρισε την υπόθεση πρόκριση χάρις στο 3-1, με το οποίο νίκησε στον πρώτο αγώνα, αλλά και στο γεγονός ότι ενώ δεν το άξιζε προηγήθηκε 2-0, μέσα στην έδρα των Σουηδών. Η Νόρκεπινγκ πήρε τελικά τη νίκη (3-2), αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Οι Σουηδοί ήταν καλύτεροι, στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Σε μιαν αντεπίθεση τους, στο 35’, οι Νορβηγοί κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκίτγιαερ, σκορ με το οποίο έληξε και το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ένα δεύτερο γκολ από τον Λάνλαϊ (55’) έγειρε μια και καλή την πλάστιγγα προς το μέρος της Ρόζενμποργ. Η Νόρκεπινγκ δεν παραιτήθηκε από τον αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα δίλεπτο με τους Άντερσον (57’) και Νίμαν (59’), ενώ ο Άντερσον στο 77’, με δεύτερο προσωπικό γκολ, έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Τρόντχαϊμ (πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου) και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ (πιθανότατα την Τρίτη 2 Αυγούστου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ