aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο... ακουστικό για τον Κάρλος Καρμόνα

Στο… ακουστικό για τον Κάρλος Καρμόνα

Στα… σκαριά και για τέταρτη μετεγγραφή στη χειμερινή περίοδο βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος είναι μία ανάσα (απέμειναν τα τυπικά) για την απόκτηση και του Λορέντζο Εμπεσίλιο.

Η οπαδική ιστοσελίδα apoel.net αναφέρει πως οι γαλαζοκίτρινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Κάρλος Καρμόνα και πλέον αναμένεται το «ναι» της Αταλάντα για να κλεισει το deal.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του apoel.net: «Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο εξακολουθούν να τρέχουν και η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική όσον αφορά την περίπτωση του Καρμόνα. Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και λίγες μέρες έχει συμφωνήσει με την Αταλάντα για την απόκτηση του Χιλιανού μέσου αλλά ο ίδιος ακόμα δεν έχει πει το πολυπόθητο ναι.

Ο λόγος είναι γιατί αξιολογεί το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί και ζήτησε από τις αρχές της εβδομάδες λίγο χρόνο για να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Ο μάνατζερ του παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα κλείσει το deal με τον ΑΠΟΕΛ αλλά οι αρμόδιοι περιμένουν πράξεις και όχι λόγια.

Ο Καρμόνα από το 2008 αγωνίζεται στην Ιταλία με τα τελευταία 7 με την Αταλάντα στην οποία όμως ο χρόνος συμμετοχής του τα τελευταία χρόνια μειώθηκε δραστικά αφού φέτος μετρά μόνο δυο συμμετοχές ενώ πέρσι είχε 8.

Πρόκειται για το γνωστό εξαροοκτάρι που θέλει ο Κρίστιανσεν προκειμένου να στελεχώσει τον ΑΠΟΕΛ με ακόμα έναν παίκτη που να μπορεί να κόψει, αλλά και να ράψει. Ο Χιλιανός που έχει και Ισπανικό διαβατήριο σκιαγραφείται ως ένα μηχανάκι στο χώρο του κέντρου που μπορεί να βοηθήσει και στο οργανωτικό κομμάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ