aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτο αεροπλάνο για τον Κρίστιανσεν

Στο αεροπλάνο για τον Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στη Βαρκελώνη θα ταξιδέψει σήμερα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Τόζα Σάπουριτς. Σκοπός του ταξιδιού είναι να συναντήσουν τον Τόμας Κρίστιανσεν και να κλείσει το τυπικό μέρος της προδιαγραφόμενης πρόσληψής του στο πόστο του προπονητή.

Όπως μας ειπώθηκε, το ραντεβού είχε καθοριστεί προ ημερών, ενώ οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να αποσπαστεί η υπογραφή του Δανού προπονητή. Άλλωστε, όπως έγραψε προ πολλού το «Goal», η διοίκηση αποφάσισε εδώ και καιρό ότι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ θα αναλάβει τις τύχες του πρωταθλητή Κύπρου.

Αφού υπογραφεί λοιπόν η συμφωνία μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Κρίστιανσεν, θα μπει ακόμα πιο βαθιά ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ή αν θα πάρει τον δρόμο των Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, Μάριου Αντωνιάδη και Βασίλη Παπαφώτη. Οι πρώτοι δύο αποτελούν παρελθόν και ο τρίτος βρίσκεται κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η διοίκηση βρίσκεται επίσης σε αναμονή για να μάθει το αποτέλεσμα της προσπάθειας για εξεύρεση ομάδας από τους Σεμίρ Στίλιτς, Ματέους Πιατκόφσκι, Ζόρντι Κοδίνα και Τάσου Κίσσα. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν πως βρίσκονται εκτός πλάνου και οι Λευκωσιάτες ελπίζουν ότι θα έρθουν ευχάριστα νέα σύντομα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου τους.

Φυσικά, οι γαλαζοκίτρινοι ασχολούνται και με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προταθεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ταξίδι του Γιώργου Κωστή στη Ρουμανία, όπου παρακολούθησε τον τελικό κυπέλλου, έχοντας την προσοχή του στον επιθετικό Χάρλεμ-Έντι Νιοέρ της Ντινάμο Βουκουρεστίου και τον αριστερό μπακ της Κλουζ Μάριο Παουλίνιο (Καμόρα). Με την πρόσληψη του Κρίστιανσεν θα ανοίξει για τα καλά το κεφάλαιο ενίσχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ