aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτις προκλήσεις, ο Λάγο, λέει «ναι»

Στις προκλήσεις, ο Λάγο, λέει «ναι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Ρομπέρτο Λάγο είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο «Goal» Ελλάδας και τον συνάδελφο Δημήτρη Καραμφυλίδη και δεν έκρυψε την πιθανότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων της Ισπανίας, όταν ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για τον Ισπανό αριστερό μπακ.

«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αγωνιστώ εκτός Ισπανίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσω τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και στη συνέχεια να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα, που βρίσκομαι στην καλύτερη ηλικία της καριέρας μου, και για την οικογένειά μου. Δεν αποκλείω δε να δοκιμάσω την τύχη μου για πρώτη φορά μακριά από την Ισπανία», είχε δηλώσει ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, στη λήξασα σεζόν έχασε τη θέση του από τον Ουρουγουανό διεθνή Άλβαρο Περέιρα, τον οποίο η Χετάφε απέκτησε στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, για να υπάρχει συναγωνισμός, ενώ είχε και τραυματισμό στα πλευρά, που τον κράτησε για περίπου δύο μήνες εκτός ομάδας. Οι πληροφορίες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να είναι φύσει επιθετικό αριστερό μπακ, που μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά και γνωρίζει άριστα πώς να υπερασπίζεται τη θέση του.

Το δε κασέ του, αν και υψηλό, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον ΑΠΟΕΛ που έκανε στον Ισπανό μιαν αρκετά δελεαστική πρόταση, με αποτέλεσμα ο 31χρονος παίκτης να βρίσκεται προ των πυλών του Αρχαγγέλου. Στη λήξασα σεζόν ο Λάγο μέτρησε 17 συμμετοχές, με τις τιμωρίες (από κάρτες) να του «στοιχίζουν» στο να μετρήσει ακόμα περισσότερες παρουσίες στην ομάδα.

Ο Ρομπέρτο Λάγο γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της γενέτειράς του, στη Θέλτα του Βίγο, από την οποία αποχώρησε το 2013, όταν το συμβόλαιό του έληξε (σύμφωνα με τη διοίκηση, τότε, ζητούσε πολλά) και πήγε στη Χετάφε, που εκείνη την εποχή τού έδινε περισσότερα χρήματα και έμοιαζε πιο σίγουρη λύση.

Με το τέλος της περιόδου 2015/2016 και τον υποβιβασμό της Χετάφε στη Β’ κατηγορία της χώρας, ο Λάγο πήρε την απόφαση, αφού όπως είχε δηλώσει, «το συμβόλαιό μου λήγει 30 Ιουνίου και δεν θα συνεχίσω στη Χετάφε. Μετά τον υποβιβασμό της Χετάφε και μια δύσκολη σεζόν, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αποσυνδεθώ για μερικές ημέρες και στη συνέχεια να ενδιαφερθώ για το μέλλον μου». Και όπως όλα δείχνουν πήρε την απόφασή του.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ