aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτην πορεία των «πορτοκαλί» Αλωνεύτης, Μοράις, Ντε Βινσέντι και Αλεξάνδρου

Στην πορεία των «πορτοκαλί» Αλωνεύτης, Μοράις, Ντε Βινσέντι και Αλεξάνδρου

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή που αφορά την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ, για πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας που αφορά στην κάρτα φιλάθλου. Ως ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχουμε ενεργά στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/11 στις 19:30 με πρώτους τους αρχηγούς της ομάδας μας (Αλεξάνδρου, Morais, Αλωνεύτη, De Vincenti).

O Εφραίμ δεν θα παρευρίσκεται λόγω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συμμετάσχει στην ειρηνική πορεία που θα ξεκινήσει από τον χώρο στάθμευσης απέναντι από το κτίριο της ΠΑΣΥΔΥ και θα καταλήξει στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων όπου εκεί θα παραδοθεί επιστολή που θα απευθύνεται στον πρόεδρο του Σώματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ