aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτην Κύπρο ο Χαλένιους - Πληρώνει ξανά για φορ ο ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο ο Χαλένιους – Πληρώνει ξανά για φορ ο ΑΠΟΕΛ

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Λίνους Χαλένιους στον ΑΠΟΕΛ. Οι πληροφορίες των Σουηδών για προχωρημένες επαφές μεταξύ Σούντσβαλ και ΑΠΟΕΛ για την μετεγγραφή του 30χρονου επιθετικού επιβεβαιώνεται, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πρώτος στόχος του Ντομένικο Τέτι για την γραμμή κρούσης θα έρθει στην Κύπρο την ερχόμενη βδομάδα για ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις πολύ πιθανόν, ο δεύτερος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος πέρυσι, να είναι παρόν και στην πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς η αναθεωρημένη πρόταση του ΑΠΟΕΛ γι’ απόκτηση του Χαλένιους ήταν αδύνατο να απορριφθεί από την Σούντσβαλ, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα. Με βάση τα ρεπορτάζ, η αρχική προσφορά του ΑΠΟΕΛ ήταν στις 190.000 ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε, όμως οι γαλαζοκίτρινοι επανήλθαν με πρόταση κοντά στις 300.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και μπόνους που πιθανόν να προνοούν έξτρα χρήματα σε περίπτωση πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης) και θα κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έντονη ανησυχία… παίρνουν τα μέτρα τους

Για άλλη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ βάζει το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Πιο δαπανηρή μετεγγραφή ήταν αυτή του Αΐλτον Αλμέιδα, ο οποίος κόστισε 700.000 ευρώ από την Κοπεγχάγη, ενώ ακολούθως οι γαλαζοκίτρινοι πλήρωναν πολλά χρήματα σε μισθούς επιθετικών, οι οποίοι αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι. Τζιμπούρ και Καβενάγκι στοίχιζαν πέραν του μισού εκατομμυρίου έκαστος για συμβόλαιο ενός έτους, ενώ πολύ υψηλό συμβόλαιο είχαν (ή έχουν) και οι Σαντίκ, Ποτέ και Ρέζα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε την απαιτούμενη βοήθεια στο σκοράρισμα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς ούτε οι Ρέζα-Μπάλογκ αρχικά και ο Μπέζιακ στη συνέχεια μπόρεσαν να τραβήξουν το… κουπί. Οι λύσεις βρέθηκαν εκ των έσω με τον Πάολο Τραμετσάνι να μετατρέπει τον σχηματισμό σε 3-5-2 με δίδυμο στην γραμμή κρούσης τους Τάαμαρι και Νατέλ. Η επιλογή επιθετικού που θα έχει στενότερη επαφή με τα δίκτυα ήταν από τις προτεραιότητες που τέθηκαν στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ με τον… κλήρο να πέφτει στον Λίνους Χαλένιους, ο οποίος καλείεται να δικαιώσει τον Ντομένικο Τέτι για την επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ