aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτην Κύπρο ο Αλεσάντρο, μάνατζερ του Νατέλ, έγινε «ραντεβού»

Στην Κύπρο ο Αλεσάντρο, μάνατζερ του Νατέλ, έγινε «ραντεβού»

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και οι ομάδες άρχισαν ήδη να καταστρώνουν το πλάνο ενίσχυσης, με βάση τις αδυναμίες που εντόπισαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Συσκέψεις, συναντήσεις, αξιολογήσεις και οσονούπω αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ, καθώς υπενθυμίζουμε πως κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα τεσσάρων μετεγγραφών όμως την ίδια ώρα για κάθε προσθήκη απαιτείται η διαγραφή ενός παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Τις προηγούμενες μέρες αφίχθηκε στην Κύπρο ο γνωστός Βραζιλιάνος ατζέντης Αλεσάντρο ντα Σίλβα, με τον οποίο συνεργάστηκε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια ο ΑΠΟΕΛ. Ήταν ατζέντης των Βινίσιους, Καρλάο, έφερε τον Λούκας Σόουζα στην Κύπρο, ενώ εκπροσώπησε τους Νατέλ και Καζού. Ήταν, μάλιστα, ο άνθρωπος «κλειδί» πέρυσι για τον ΑΠΟΕΛ ώστε να έρθουν στον «Αρχάγγελο» ως δανεικοί οι δύο συμπατριώτες του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επιλογή Ντολ να «κοπεί» ο Ντε Βινσέντι

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έγινε συνάντηση του Αλεσάντρο ντα Σίλβα με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και προφανώς θέμα συζήτησης ήταν η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ναι μεν το ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» είναι πλήρες, εντούτοις θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων εάν οι μόνιμοι πρωταθλητές των τελευταίων χρόνων δεν προχωρήσουν σε ενίσχυση, τουλάχιστον με βάση το παρελθόν. Πολύ πιθανόν στο τραπέζι να έπεσε και το όνομα του Λέο Νατέλ. Στη Βραζιλία οι πληροφορίες για το μέλλον του νεαρού εξτρέμ είναι συγκεχυμένες, αφού μερικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόθεση της Σάο Πάολο να τον πουλήσει τον Ιανουάριου ώστε να πάρει χρήματα καθότι τον Μάη του 2020 μένει ελεύθερος, ενώ άλλα κάνουν λόγο για επαναδραστηριοποίηση του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στη σκακιέρα του Ιανουαρίου, οι δύο θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ