aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ, συνάντηση και με Θουμπιθαρέτα

Στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ, συνάντηση και με Θουμπιθαρέτα

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, από την Τρίτη (2/9) σας ενημέρωσε ότι ο Ισπανός, Φρανσέσκ Αρνάου είναι μεταξύ των υποψήφιων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν στην Κύπρο τόσο τον Ισλανδο, Άρναρ Γκρέταρσον όσο και τον Ιταλό, Ντομένικο Τέτι με τους οποίους έγιναν επαφές τις προηγούμενες μέρες. Την Τετάρτη ήταν η σειρά του Καταλανού, Φρανσέσκ Αρνάου, πρώην τεχνικού διευθυντή της Μάλαγα να τα πει με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Το πρωί της Πέμπτης ο Αρνάου (δεξιά στη φωτογραφία) συναντήθηκε με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα (στο κέντρο της φωτογραφίας), ο οποίος από το 2016 κατέχει το πόσο του αθλητικού διευθυντή της Μαρσέιγ. Η άφιξη της γαλλικής ομάδας στην Κύπρο για τον αγώνα με τον Απόλλωνα έδωσε την ευκαιρία στον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να συναντηθεί με την παλιά δόξα της Μπαρτσελόνα, με τη φωτογραφία της ιστοσελίδας μας να επιβεβαιώνει την κάθοδό του στο νησί.

Πάντως, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ προβάδισμα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΑΠΟΕΛ έχει ο Ιταλός,  Ντομένικο Τέτι.

*Αριστερά στη φωτογραφία είναι ο Λουίς Αλόνσο, διευθυντής της εταιρείας Stellar Group Spain, η οποία εκπροσωπεί τον Φρανσεσκ Αρνάου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ