aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στην Κύπρο για ιατρικά στον ΑΠΟΕΛ, τον χάνει ο Ζεσούς»

«Στην Κύπρο για ιατρικά στον ΑΠΟΕΛ, τον χάνει ο Ζεσούς»

Το πρωτάθλημα στην Κύπρο ολοκληρώθηκε πρόωρα και οι ομάδες αρχίζουν λίγες βδομάδες ενωρίτερα τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου. Στην ατζέντα του ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνονται μπόλικες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, καθώς είναι δεδομένο ότι οι πλείστοι δανεικοί και παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια θα αποχωρήσουν από τον Αρχάγγελο. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Πρόδρομο Πετρίδη γι’ ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά τον Κώστα Αποστολάκη θα βάλει μπρος και γι’ άλλες μετεγγραφές. Μία εξ αυτών φαίνεται πως θα είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ράφαελ Σάντος της Φλαμένγκο. Την σχετική είδηση αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Γκουστάβο Ενρίκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την περασμένη Παρασκευή και σήμερα δίνεται συνέχεια από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας.

Η gazetaesportiva.com (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) αναφέρει πως ο Χόρχε Ζεσούς με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις δεν θα έχει στη διάθεση του τον 22χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ καθώς έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για δανεισμό δύο ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σάντος θα έρθει στην Κύπρο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες του κορωνοϊού για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά θα αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως τονίζεται εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Σάντος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την Φλαμένγκο για έναν χρόνο. Το υφιστάμενο συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος του 2022 και θα επεκταθεί μέχρι το 2023. Μάλιστα, όπως είχε σημειώσει ο δημοσιογράφος Γκουστάβο Ενρίκε θα υπάρχει ρήτρα αγοράς του από τον ΑΠΟΕΛ ύψους 2.000.000 ευρώ.

Η Φλαμένγκο θα γλυτώσει το συμβόλαιο του Σάντος, ενώ προσανατολίζεται να παραχωρήσει και άλλους ποδοσφαιριστές δανεικούς και να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές για να μειώσει αισθητά το μισθολόγιό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ