aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτην «κορνίζα» με τον Γιόζεφ Κίπριχ

Στην «κορνίζα» με τον Γιόζεφ Κίπριχ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πιστός στην παράδοση ο ΑΠΟΕΛ, έστω και μετά από δεκαπέντε χρόνια, πρόσθεσε και πάλι στο ρόστερ του Ούγγρο ποδοσφαιριστή. Τον Ρόλαντ Σάλαϊ, για τον οποίο έγινε πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες. Τελευταίος Μαγυάρος, ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στους γαλαζοκίτρινους, ο Μπαρνάμπας Στιπάνοβιτς, τη σεζόν 2002-2003 και πριν απ’ αυτόν οι μεγάλοι Ούγγροι άσοι Κίπριχ, Κόζμα, Κόβατς, που οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του νταμπλ και μάλιστα αήττητοι!

Ο Ρόλαντ Σάλαϊ, λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και το μεγαλύτερο της Ακαδημίας Πούσκας ντύθηκε για την επόμενη τριετία στα γαλαζοκίτρινα και στις δηλώσεις του, λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του: «Θα είναι υπέροχο να μπω στο Μπερναμπέου στις 13 Σεπτεμβρίου. Θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία Πούσκας για όλα όσα μου έδωσαν και είμαι σίγουρος πως θα τα πετύχουν…».

Με την απόκτηση του Σάλαϊ, ο Γιώργος Δώνης έχει στα χέρια του μιαν ακόμα μεσοεπιθετική λύση, καθώς ο Σάλαϊ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος επιθετικός, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Εκείνο που απομένει τώρα είναι να δούμε αν οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν σε επιπλέον προσθήκη ξένου ή κοινοτικού στα φτερά της επίθεσης. Το σίγουρο είναι πως οι προτάσεις έγιναν και αναμένονταν απαντήσεις από συγκεκριμένους μετεγγραφικούς στόχους. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα πράξουν ανάλογα στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ