aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣτίλιτς-Πιατκόφσκι: «Εχθροί», σκόρερ και γκολάρα από τον Βόσνιο! (pics & vid)

Στίλιτς-Πιατκόφσκι: «Εχθροί», σκόρερ και γκολάρα από τον Βόσνιο! (pics & vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σεμίρ Στίλιτς και Ματέους Πιατκόφσκι, βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες. Η Βίσλα Κρακοβίας φιλοξένησε τη Βίσλα Πλοκ, με τους δύο τέως ΑΠΟΕΛίστες να τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι από τη μέρα που επέστρεψαν στο πρωτάθλημα της Εκστρακλάσα.

Αμφότεροι, «έσπασαν το ρόδι», αφού πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στην Πολωνία. Ο Πολωνός στράικερ (Πιατκόφσκι), διαμόρφωσε το 2-1 (72’) με το οποίο ανέτρεψε το 1-0 της ομάδας της Κρακοβίας, ενώ 12 λεπτά αργότερα (84’) ο Βόσνιος επιτελικός χαφ (Στίλιτς), με ένα πολύ όμορφο γκολ ισοφάρισε σε 2-2 για να πάρει τελικά τη νίκη το «άσπρο αστέρι» στο 86’ σε ένα ματς γκραν γκινιόλ.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Στίλιτς αγωνίστηκε ως αλλαγή αφού μπήκε στο 74ο λεπτό, ενώ ο Πιατκόφσκι έπαιξε ως βασικός. Η Βίσλα Κρακοβίας, με το πέρας 26 αγώνων βρίσκεται στην 6η θέση με 37 βαθμούς και η Βίσλα Πλοκ στην 9η με 32 πόντους.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τα τέρματα και φωτογραφίες, καθώς και στατιστικά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ