aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτίλιτς: €15.000 ακατέβατα και υπογράφει!

Στίλιτς: €15.000 ακατέβατα και υπογράφει!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Σεμίρ Στίλιτς, ο οποίος έλυσε από τον Αύγουστο τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πριν από μία εβδομάδα η Βίσλα εξέφρασε ενδιαφέρον για τον επανεντάξει στο ρόστερ της, όμως οι υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις του Βόσνιου μέσου δεν κατέστησαν εφικτή την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Βλέπετε, ο Στίλιτς ζήτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ 15.000 ευρώ τον μήνα για να υπογράψει στην ομάδα της Κρακοβίας. Αυτή του απάντησε αρνητικά και στο «κόλπο» μπήκε η Πογκόν, που θέλει να φτιάξει ξανά τη μεσαία της γραμμή μετά τη φυγή των Μουράφσκι και Μάτρας, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Ακαχοσίμ.

Έτσι, αποτάθηκε στον Στίλιτς, με τον με τον προπονητή της ομάδας, Ματσέι Στόλαρτσικ, να επιβεβαιώνει τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Πολωνίας ανέφερε: «Mελετάμε διάφορες περιπτώσεις. Ο Σεμίρ είναι μία εξ αυτών και συζητάμε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Είναι δύσκολο να πω τώρα τι πρόκειται να συμβεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ