aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτη «ζυγαριά» του Κρίστιανσεν

Στη «ζυγαριά» του Κρίστιανσεν

Το γεγονός ότι η προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ είναι να γίνουν τρεις ποιοτικές μετεγγραφές, αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι μόνο τρεις ή τέσσερις. Ανάλογα με τα όσα θα δει και θα αποφασίσει ο Τόμας Κρίστιανσεν, θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση, πολλά θα εξαρτηθούν από την ετυμηγορία του Δανού τεχνικού για όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας. Επομένως, αν κρίνει πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποχωρήσουν (π.χ. Εστρέλα ή κάποιος άλλος), τότε η ομάδα θα προχωρήσει και στις ανάλογες προσθήκες.

Τώρα, πόσες θα είναι αυτές, αυτό θα εξαρτηθεί από τα «θέλω» και τα «δεν θέλω» του Κρίστιανσεν και τις συζητήσεις που θα έχει με την επιτροπή προγραμματισμού. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο ΑΠΟΕΛ να ξεπεράσει τις πέντε με έξι μετεγγραφές, αφού όλα δείχνουν πως η πόρτα εξόδου θα ανοίξει και για άλλους ποδοσφαιριστές πέραν των όσων έχουν ήδη αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ