aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτη «στέγη» της Cablenet (και) το Σωματείο ΑΠΟΕΛ

Στη «στέγη» της Cablenet (και) το Σωματείο ΑΠΟΕΛ

Τη συμφωνία για χορηγική συμφωνία με την Cablenet ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Η συνδρομητική πλατφόρμα θα αποτελεί τον τηλεπικοινωνιακό χορηγό του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ 

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την Cablenet, η οποία θα αποτελεί τον τηλεπικοινωνιακό χορηγό του Συλλόγου.

Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας και φυσικά συμφέρουσα για τις δυο πλευρές.

Το ιστορικότερο, μεγαλύτερο και πολυαθλητικό Σωματείο του ΑΠΟΕΛ εντάσσεται επίσημα στην προσπάθεια της Cablenet για στήριξη και ανάπτυξη των άλλων αθλημάτων.

Με αυτή τη συμφωνία ο τηλεπικοινωνιακός χορηγός του ΑΠΟΕΛ θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει ζωντανά μέσω των καναλιών της τηλεοπτικής πλατφόρμας του θέματα (αγώνες, αφιερώματα, συνεντεύξεις ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί) που αφορούν τις ομάδες Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Υδατοσφαίρισης, Κολύμβησης, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Δρομέων.

Επιπρόσετα, όπου δεν υπάρχουν εκχωρημένα τηλεοπτικά δικαιώματα, η Cablenet θα μπορεί να μεταδώσει εκδηλώσεις ή και αγώνες των άλλων αθλημάτων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ