aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στη λίστα του Τέτι ο Καρλάο»

«Στη λίστα του Τέτι ο Καρλάο»

Για το κεφάλαιο προγραμματισμός, τις βραβεύσεις ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στην εκδήλωση του ΠΑΣΠ και τη φιέστα που θα ακολουθήσει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα περί οικονομικής διαφοράς στις επαφές με τον Βάτερμαν, εντούτοις τόνισε ότι σημασία έχει η κατάληξη του θέματος, ενώ υπογράμμισε πως ο Καρλάο βρίσκεται στη λίστα του Ντομένικο Τέτι με τους ποδοσφαιριστές που οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις μαζεμένες βραβεύσεις ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στην γιορτή του ΠΑΣΠ; «Οι ψηφοφορία έγινε από τους αντίπαλους προπονητές και αρχηγούς και είναι σημαντικό που είχαμε τρεις εκπροσώπους στην καλύτερη 11άδα. Ο ένας αναδείχτηκε σαν ο κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής και αυτό είναι μεγάλη τιμή για τον Νικόλα Ιωάννου. Μια επιλογή του καλοκαιριού και αφορά νεαρό ποδοσφαιριστή αναδείχτηκε καλύτερος ξένος και καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Ήταν ιδιαίτερη βραδιά για τον Τάαμαρι γιατί μάζεψε πολλά βραβεία. Όλα αυτά τον οδήγησαν σε άλλο επίπεδο. Αυτές οι βραβεύσεις είναι οι καρποί τις επιτυχίας, δεν είναι η επιτυχία. Τώρα τα αφήνουμε αυτά και κοιτάζουμε τις υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Ο Τάαμαρι είπε ότι ήταν ένα λαχείο γι’ αυτόν ο ΑΠΟΕΛ. Ήταν και για τον ΑΠΟΕΛ λαχείο ο Ιορδανός; «Κι’ εμάς μπορεί να ήταν το λαχείο μας από την άποψη του ρίσκου καθώς δώσαμε περίπου μισό εκατομμύριο για να τον αγοράσουμε. Κάποιες φορές θα πετύχουν αυτές οι κινήσεις και κάποιες φορές θα αποτύχουν. Πολλές ομάδες επενδύουν σε ποδοσφαιριστές αλλά κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη που θα έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε και το παράδειγμα του Σάλαϊ, το παράδειγμα του Πιέρου, ακόμα και ο Ζαχίντ είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει μεταπωλητική αξία. Είναι ένα κεφάλαιο που μας ενδιαφέρει αυτό. Και ο Λούκας Σόουζα έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όταν μπει σε καλούπια μπορεί να δώσει περισσότερα. Προηγουμένως έτρεχε περισσότερο χωρίς περιεχόμενο. Έχει μετουσιώσει πλέον τα στατιστικά του, είναι ανεξάντλητες οι αντοχές του και απέκτησε και την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό, δύο στοιχεία που του έλειπαν στο ξεκίνημα της σεζόν».

Υπάρχει καμιά εξέλιξη στα θέματα προγραμματισμού; «Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να γίνουν ίσως και εντός της ημέρας καθοριστικά ραντεβού για τον Νατέλ: «Το θέμα Νατέλ και το θέμα Καζού τρέχουν εδώ και εβδομάδες. Το πότε θα προκύψει εξέλιξη δεν μπορώ να το προσδιορίσω».

Για την προετοιμασία: «Χοντρά-χοντρά έκλεισαν κάποια πράγματα. Αναμένεται να αρχίσουμε προετοιμασία 20-21 Ιουνίου, να πάει εξωτερικό η ομάδα περίπου 24 Ιουνίου και να επιστρέψει 11-12 Ιουλίου. Θέλαμε να αλλάξουμε κάποιες ημερομηνίες και υπήρχε θέμα διαθεσιμότητες, σκεφτήκαμε να πάμε σε δυο προπονητικά κέντρα και στην συνέχεια ήρθε ένα νέο προπονητικό κέντρο και υπήρχε η σκέψη να αλλάξουν όλα».

Με τους Μερκή και Αλωνεύτη υπάρχει κάποια εξέλιξη; «Για να μην υπάρχει ανακοίνωση δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά τις υπογραφές. Έτσι και αλλιώς δεν θα ανακοινώσουμε οτιδήποτε πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Προτεραιότητα υπάρχει σε άλλα πράγματα όπως τα δυο παιχνίδια που μας έχουν απομείνει».

Υπάρχει διαφορά με τον Βάτερμαν για ανανέωση συμβολαίου; «Λογικό είναι να υπάρχουν διαφορές με όλους τους ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα άλλο τι θέλει ο Νεκτάριος από τον ΑΠΟΕΛ και άλλο τι θέλει ο ΑΠΟΕΛ από τον Νεκτάριο. Με κάποιους τα βρίσκεις πιο νωρίς και με κάποιους πιο αργά. Να μην εστιάζουμε στην πορεία, αλλά στο αποτέλεσμα».

Για τις περιπτώσεις των Μοράις και Καρλάο: «Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις ο Μοράις με τον Καρλάο. Θα συζητήσουν με τον Μοράις και θα δούμε. Και ο Καρλάο μας ενδιαφέρει. Είναι στην λίστα του κ. Τέτι για να τον διατηρήσουμε στο ρόστερ».

Τι να περιμένουμε αύριο στην φιέστα; «Πρώτα να νικήσει η ομάδα για να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας αφήσει χαμογελαστούς. Από κει και πέρα όπως είπαμε ξανά, δεν θα στηθεί καμιά εξέδρα, θα ντυθεί ο αγωνιστικός χώρος με έναν όμορφο τρόπο. Θα έχουμε και τα έξι προηγούμενα συνεχόμενα τρόπαια και θα περιμένουμε να δούμε αν θα πάρει το πρωτάθλημα και η ομάδα μας U17 για να γίνει και αυτή η απονομή όπως θα γίνει και στην ομάδα U19. Μετά θα γίνει η είσοδος των πρωταθλητών. Θα βγουν ένας, ένας οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Είναι η στιγμή που μαζί με τον εξώστη κρατάνε οι ποδοσφαιριστές και παίρνουν δύναμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ