aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτη «γωνία» για Βινίσιους

Στη «γωνία» για Βινίσιους

Ο αποκλεισμός του Βινίσιους από την ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ ενισχύει την άποψη πως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους. Η απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου ήταν άλλο ένα προμήνυμα για την περιθωριοποίηση του Βινίσιους, ο οποίος με βάση τις ενδείξεις δύσκολα θα «επιβιώσει» στον «Αρχάγγελο».

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, εντούτοις ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα πάρει σύντομα τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ. Φαίνεται πως ο Βινίσιους δύσκολα δεν θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα και μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από πέντε χρόνια.

Πάντως, την περίπτωση του Βινίσιους «καλοβλέπουν» ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος και πιθανόν το μέλλον του, ακόμα και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, να έχει κυπριακό «χρώμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ