aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτη «φαρέτρα» Μοράις-Κάνιας (αποστολή)

Στη «φαρέτρα» Μοράις-Κάνιας (αποστολή)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν έχει και μπόλικο χρόνο στη διάθεσή του ο Τόμας Κρίστιανσεν ώστε να προετοιμάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για το ντέρμπι με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (19:00). Δύο μέρες όλες και όλες υπάρχουν, οπότε ο Δανός προπονητής θα αρκεστεί στα βασικά.

Έχει όμως εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό και θεωρεί πως αυτοί που θα επιλέξει για να αγωνισθούν θα τα δώσουν όλα για να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ομάδας της Λεμεσού. Στην εξέδρα σε άλλο ένα παιχνίδι θα μείνουν οι τραυματίες Βινίσιους Ολιβέιρα, Γιώργος Εφραίμ και πιθανότητα ο Ινιάκι Αστίθ.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ, στη διάθεση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ θα είναι ο Νούνο Μοράις που λόγω τιμωρίας δεν έπαιξε καθώς επίσης ο Ρότζερ Κάνιας που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, τίποτα δεν μπορεί να γραφτεί με σιγουριά, αφού ο Κρίστιανσεν δεν συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση.

Αποστολή: Πάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Ιωάννου, Γιαμπερέ, Μοράις, Κάνιας, Αρτυματάς, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Βάντερ, Μπερτόλιο, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

Νέα προπόνησης: Στη σημερινή προπόνηση ο Εφραίμ έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Φυσιοθεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν Αστίθ και Βινίσιους. Οι εξετάσεις στον Γιαμπερέ ήταν καθαρές και προπονήθηκε κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ