aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτενεύει ο κλοιός για Βινίσιους στον ΑΠΟΕΛ

Στενεύει ο κλοιός για Βινίσιους στον ΑΠΟΕΛ

Η προσθήκη του Γκέντσογλου αυξάνει ακόμα περισσότερο τον αριθμό κοινοτικών ποδοσφαιριστών στον ΑΠΟΕΛ, επομένως θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος ένας από το υφιστάμενο ρόστερ.

Πλέον, είναι δεδομένο ότι οι Πολιάκοφ, Ορ και Βούρος θα αποχωρήσουν είτε με λύση συνεργασίας είτε με δανεισμό, ενώ κτυπά η «καμπάνα» και για παίκτες που είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τον α΄ προκριματικό και ταξίδεψαν με την ομάδα στη Λιθουανία.

H λογική λέει ότι ο Βινίσιους βρίσκεται σε ακόμα πιο δυσμενή θέση. Ο Βραζιλιάνος μέσος προέρχεται από πολύμηνη αποχή, δεν βρίσκεται σε βαθμό ετοιμότητας που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ παρά τις υποσχέσεις που έδωσε για εξασφάλιση πορτογαλικού διαβατηρίου κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Γκέντσογλου διώχνει ποδοσφαιριστή

Οι πιθανότητες για παραμονή του 32χρονου μέσου στον «Αρχάγγελο» έχουν μειωθεί αρκετά. Αργά η γρήγορα στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να τρέξουν τις διαδικασίας για αποχώρηση των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται καθώς στο ρόστερ υπάρχει υπεραριθμία ξένων και κοινοτικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ