aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτέλνουν Μανιέρο στον ΑΠΟΕΛ οι Ιταλοί!

Στέλνουν Μανιέρο στον ΑΠΟΕΛ οι Ιταλοί!

Για επαφές του ΑΠΟΕΛ με τον Ιταλό επιθετικό Ρικάρντο Μανιέρο (αριστερά στη φωτογραφία) κάνουν λόγο ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Όπως αναφέρουν ο 30χρονος επιθετικός ψάχνει νέα εμπειρία στην καριέρα του μετά τον υποβιβασμό της Νοβάρα στην τρίτη κατηγορία και τις επόμενες μέρες θα εντείνει τις επαφές με τους πρωταθλητές Κύπρου.

O Μανιέρο αγωνίστηκε πέρσι στη Νοβάρα καταγράφοντας 31 συμμετοχές (14 ως βασικός) και τέσσερα γκολ, ενώ τη 2015-17 ήταν στη Μπάρι, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 19 γκολ σε 70 αγώνες.

Άρχισε την πορεία του από τις ακαδημίες της Γιουβέντους και σε όλη του την καριέρα αγωνίστηκε σε ομάδες της Serie B, μεταξύ των οποίων η Πεσκάρα, η Τερνάνα και η Κατάνια. Πάντως, προτού αναχωρήσει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την Εσθονία ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε ότι επί της παρούσης δεν υπάρχει ανοικτό μέτωπο στο κεφάλαιο επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: «Καμία πρόταση για Σάλαϊ, κανένα ανοικτό μέτωπο για επιθετικό» (vids)

Αναλυτικά το δημισίευμα

«Από την Ιταλία στην Κύπρο, από τη Νοβάρα στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Αυτή μπορεί να είναι η πορεία του Ρικάρντο Μανιέρο, του επιθετικού γεννημένου το 1987. Την τελευταία σεζόν πέτυχε τέσσερα γκολ και έδωσε αρκετές ασίστ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας σε 31 εμφανίσεις. Τώρα, μετά τον υποβιβασμό της Νοβάρα είναι έτοιμος να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Τις επόμενες ώρες θα εντείνει τις διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή».

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Πήγε για το «θαύμα», αλλά υπέκυψε από πρώην γαλαζοκίτρινο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ