aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣταύρου Γεωργίου: «Ζωής και θανάτου. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να αντιδρά»

Σταύρου Γεωργίου: «Ζωής και θανάτου. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να αντιδρά»

Στην αλλαγή της ψυχολογίας που έφερε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στον «Αρχάγγελο» απέδωσε την αγωνιστική βελτίωση του ΑΠΟΕΛ ο Σταύρος Γεωργίου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων χαρακτήρισε «ζωής και θανάτου» το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Λευκωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, δεδομένου ότι βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκει πλέον ταυτότητα σαν ομάδα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία στους παίκτες, τους έδεσε σαν ομάδα και πλέον βλέπουμε καλές εμφανίσεις. Ο Απόλλων είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως για τον ΑΠΟΕΛ είναι “ζωής και θανάτου” αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό πιστεύω ότι οι παίκτες θα το έχουν καταλάβει και με την καθοδήγηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη που ξέρει από τέτοια παιχνίδια, μπορεί να κερδίσει σήμερα και να προκριθεί. Όταν βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να αντιδρά, χωρίς να υποτιμώ τον Απόλλωνα που είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Για το τι άλλαξε στον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Είναι θέμα ψυχολογίας, το είπα πολλές φορές αλλά και ο τρόπος που προσεγγίζει και εμπνέει τους παίκτες ο κάθε προπονητής. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σε αυτό το κομμάτι θα έχει δουλέψει γιατί οι παίκτες που ήταν πριν είναι και τώρα. Το Κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος για τον ΑΠΟΕΛ, θα δώσει βάρος για να κατακτήσει τρόπαιο. Πιστεύω ότι με τον ρυθμό που παίζει ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι απίθανο να προλάβει και το τρένο της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος βλέποντας και τις άλλες ομάδες. Ενδεχόμενη πρόκριση του ΑΠΟΕΛ θα δώσει τεράστια δυναμική και πιστεύω θα βλέπουμε να ανεβαίνει συνεχώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ