aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣταύρος Γεωργίου: «Εξάδα ο ΑΠΟΕΛ κι αυτή αν αλλάξουν πράγματα»

Σταύρος Γεωργίου: «Εξάδα ο ΑΠΟΕΛ κι αυτή αν αλλάξουν πράγματα»

Ζοφερό είναι το παρόν αλλά και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τον Σταύρο Γεωργίου. Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων εξέφρασε την άποψη πως ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από την πρώτη εξάδα, ενώ σημείωσε πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο επιθετικό, αλλά σε όλες τις γραμμές.

Ο Σταύρος Γεωργίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι ο Μικ Μακάρθι πρέπει να εστιάσει στη ψυχολογία των παικτών του ΑΠΟΕΛ, ενώ έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ να γίνουν ποιοτικές προσθήκες τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πιστεύεις ότι μπορεί να ανακάμψει ο ΑΠΟΕΛ; «Είναι πάρα πολύ δύσκολο εκτός αν γίνουν κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο που θα κάνουν τη διαφορά. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο επιθετικό το πρόβλημα. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Οι 3-4 κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να γίνουν μεσοεπιθετικά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ο νέος προπονητής θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να φτιάξει ότι μπορεί να φτιαχτεί. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει, αλλά δεν μπορεί».

Που θεωρείς ότι πρέπει να εστιάσει ο Μακάρθι; «Πρέπει να δουλέψει στη ψυχολογία ο νέος προπονητής για να μπορέσει η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα»

Που μπορεί να φτάσει φέτος ο ΑΠΟΕΛ: «Ο αντικειμενικός στόχος είναι να μπορέσει να βρει τα πατήματά του ο ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να κυνηγήσει μια θέση στην εξάδα, δεν νομίζω να μπορεί να κυνηγήσει κάτι περισσότερο στη φετινή χρονιά. Για να το πετύχει και αυτό όμως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ