aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτάθης εδώ, Στάθης εκεί…

Στάθης εδώ, Στάθης εκεί…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι προφανές, αλλά αποτελεί και δεδομένο πως ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να τρέχει. Οι εκκρεμότητες δεν τέλειωσαν, ενώ υπάρχουν και αρκετά θέματα ανοικτά με ανανεώσεις (ή όχι) συμβολαίων και συνεργασιών.

Προς την κατεύθυνση αυτή έγιναν πάντως αρκετά βήματα, με τις (πρόωρες) ανανεώσεις με τους Σωτηρίου, Αρτυματά, Εφραίμ, αλλά και στο μετεγγραφικό κομμάτι, κινήσεις που μέχρι έναν βαθμό καταδεικνύουν τις προθέσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Εκεί που δεν λέει να βγει άσπρος καπνός είναι στο κεφάλαιο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Στάθη Αλωνεύτη. Είναι ηλίου φαεινότερον πλέον πως με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει οικονομική διαφορά, η οποία μάλιστα δεν είναι μικρή.

Συζητήσεις έγιναν χωρίς να βρεθεί η χρυσή τομή γι’ αυτό και δεν μπορεί να βγει τίποτα προς τα έξω, παρά μόνο η αισιοδοξία πως στο τέλος της ημέρας οι δύο πλευρές θα τα βρουν. Μόνο που όπως έχουν έως τώρα τα δεδομένα, θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να φθάσουν οι δύο πλευρές να υπογράψουν ανανέωση της συνεργασίας τους κι ας κυκλοφορεί ευρέως πως είναι ζήτημα χρόνου η ανανέωση (και) με τον Στάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ