aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτάθης Αλωνεύτης εναντίον όλων…

Στάθης Αλωνεύτης εναντίον όλων…

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως και στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», έτσι και σε αυτό που έγινε στο ΓΣΠ, ο Στάθης Αλωνεύτης ήταν ο πιο δραστήριος μεσοεπιθετικά παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Με την ταχύτητα, τη σβελτάδα και την ποδοσφαιρική ευφυΐα του, κατάφερε σε αρκετές φάσεις να βάλει δύσκολα στην αμυντική γραμμή της Ρεάλ, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας του.

Σε τέτοια σπουδαιότητας αναμετρήσεις φαίνονται πολλές φορές τα πραγματικά όρια του κάθε παίκτη και ο αεικίνητος Στάθης, φρόντισε να αποδείξει άλλη μια φορά την αξία του. Σε καμία περίπτωση δεν τα έβαλε κάτω. Ήταν στιγμές που έπεφταν πάνω του δύο και τρεις παίκτες προκειμένου να τον αναχαιτίσουν, κερδίζοντας στις πλείστες εξ αυτών το καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ. Τελικά δεν είναι μόνο το κρασί που γίνεται καλύτερο όσο περνά ο χρόνος. Ο Αλωνεύτης, πιο ώριμος από ποτέ, αποτελεί έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της ομάδας και ας «πάτησε» τα 34 του χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ