aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτανόγεβιτς όπως λέμε… Μπέιν (με μια διαφορά)!

Στανόγεβιτς όπως λέμε… Μπέιν (με μια διαφορά)!

Προπονητές και προπονητές έπιασαν δουλειά καλοκαίρι και απολύθηκαν όχι μόνο πολύ πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αλλά πριν καλά-καλά προλάβουν να… απλώσουν αντηλιακό στο σώμα τους.

Εμείς θα καταπιαστούμε στο φετινό παράδειγμα του Μάριο Μπέιν στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 26 Μαΐου και το διαζύγιο εκδόθηκε στις 28 Ιουλίου. Δηλαδή, ο Ολλανδός τεχνικός εργάστηκε όλες κι όλες 63 μέρες στους γαλαζοκίτρινους, πήρε μία γερή αποζημίωση κι έφυγε… πυροβολώντας.

Ένας συνάδελφος του Μπέιν, κάπου όχι πολύ μακριά από εμάς, πήρε κι αυτός απολυτήριο σε χρόνο ντετέ και είναι άξιον απορίας αν πρόλαβε να μάθει τα ονόματα όλων των παικτών του ρόστερ της ομάδας που προπονούσε. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος μετά από 57 «ολόκληρες» μέρες αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, στην… άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο προπονητές, ο Σέρβος «έφαγε» τον Ολλανδό, αφού ο τελευταίος εργάστηκε έξι μέρες περισσότερες. Αντικαταστάτης του Στανόγεβιτς; Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν ένας από τους υποψήφιους προπονητές για τον ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον δύο φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ