aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτανιμίρ Στοΐλοφ: «Η νίκη του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό...»

Στανιμίρ Στοΐλοφ: «Η νίκη του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό…»

Ο Στανιμίρ Στοΐλοφ μίλησε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Ελπίζω αύριο να δούμε ένα καλό παιχνίδι και φυσικά θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στη φάση των ομίλων. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συμπεριφορά και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών μου.

Πέτύχαμε τους στόχους μας για τη φετινή σεζόν (πρωτάθλημα και κύπελλο), όμως οι βαθμοί θα μας βοηθήσουν για τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ομάδα και αυτό αποδείχθηκε από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό», το αρχικό του σχόλιο.

Ο προπονητής της Αστάνα απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Πώς θα δώσετε κίνητρο στην ομάδα σας, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να προκριθείτε στην επόμενη φάση;

«Ελπίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα φερθούν επαγγελματικά και θα είναι υπεύθυνοι. Ξέρω ότι έχουν την ποιότητα να αγωνιστούν αρκετά καλά. Θέλω να πιστεύω πως αύριο θα δείξουμε το κίνητρο μας, το οποίο είναι η θετική παρουσία της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Η Αστάνα θα αγωνιστεί με δύο επιθετικούς, λαμβάνοντας υπόψη τον τραυματισμό του Πάτρικ Τουαμάσι;

«Οι Αζάτ Νουργκαλίεφ και Τανάτ Νουσεμπάεφ είναι έτοιμοι αλλά όχι για 90λεπτο. Πιστεύω όμως στον χαρακτήρα τους».

Πέρσι ο Τζόλτσιεφ σκόραρε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν «δεύτεροι Τζόλτσιεφ» στην ομάδα;

«Για να είμαι ειλικρινής όχι όπως τον Τζόλτσιεφ».

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αζάτ Νουργκαλίγιεφ: «Προετοιμαζόμαστε κανονικά. Θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους και να δούμε τις κερκίδες γεμάτες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία καλή ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να παίξουμε οργανωμένα συγκεντρωμένα και ασφαλώς ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι η υποστήριξη των οπαδών μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ