aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σταματά το ποδόσφαιρο ο Μοράις, ξεκάθαρο πως συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ»

«Σταματά το ποδόσφαιρο ο Μοράις, ξεκάθαρο πως συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ»

Την απόφαση του Νούνο Μοράις να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM απάντησε και σε όσους έκαναν λόγο περί έλλειψης σεβασμού του ΑΠΟΕΛ στον ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Έγιναν αρκετές συναντήσεις και θα γίνουν ακόμη περισσότερες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νούνο είναι απών. Ο Νούνο έχει αποφάσισει να σταματήσει την καριέρα του. Έχω διαβάσει περί σεβασμού του ΑΠΟΕΛ προς τον αρχηγό του. Τα τελευταία χρόνια το ΑΠΟΕΛ τιμήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την παρουσία τους. Αρχικά ο Μαρίνος Σατσιάς που φόρεσε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ για 18 χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης που το τιμήθηκε και αυτός, τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου την περσινή χρονιά έτσι θα γίνει και για τον Νούνο Μοράις. Η αναγνώριση της προσφοράς του Νούνο Μοράις δεν γίνεται τώρα αλλά από την αρχή της χρονιάς».

Μάλιστα, σε νέες ραδιοφωνικές του δηλώσεις, στο Ράδιο Πρώτο, ο Νεκτάριος Πετεβίνος υπογράμμισε ότι είναι ξεκάθαρο πως ο Μοράις θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ από άλλο πόστο.

«Συζητούμε με τον Μοράις. Έχουμε κάνει ένα σχεδιάγραμμα και μόλις είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε. Πάντα ήταν δεδομένο ότι θα παραμείνει ο Μοράις. Το ότι ο Νούνο είναι ΑΠΟΕΛ και θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρο. Αυτή είναι η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ και του Νούνο Μοράις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ