aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣταματά η… μπίλια για τον Λορένθο

Σταματά η… μπίλια για τον Λορένθο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μεγάλη κουβέντα είχε γίνει αρχές του περασμένου μήνα όσον αφορά στο μέλλον του Χουάνχο Λορένθο στον ΑΠΟΕΛ. Όπως είχε γραφτεί, υπενθυμίζουμε, ο Ισπανός αρχισκάουτερ θα ήταν ο πρώτος που θα «πλήρωνε» το τίμημα για τον κακό προγραμματισμό που είχε γίνει στην ομάδα καθώς του καταλογίζονταν οι περισσότερες ευθύνες για τις λανθασμένες επιλογές παικτών που είχαν γίνει στις δυο τελευταίες μετεγγραφικές περιόδους. Εν κατακλείδι, θεωρείτο πως βρισκόταν και με τα δύο σχεδόν πόδια εκτός ΑΠΟΕΛ.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στις 28 Νοεμβρίου του 2016, ημέρα που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, έχει εκπνεύσει στις 31 Αυγούστου, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη. Από πλευράς της διοίκησης δεν είχε γίνει τουλάχιστον μέχρι χθες καμία δημόσια τοποθέτηση σχετικά για το μέλλον του Ισπανού στον σύλλογο.

Αυτό που αφήνεται να διαρρεύσει από τα ενδότερα της ομάδας, αναφέρει πως η διοίκηση είναι σε επικοινωνία μαζί του και εξετάζεται στο παρόν στάδιο ο τρόπος με τον οποίο ενδεχομένως μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Προφανώς, στο τραπέζι της συζήτησης θα πέσουν κάποια νέα δεδομένα όσον αφορά στο γενικότερο πλαίσιο της συνεργασίας και εκεί θα κριθούν τα πάντα. «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Αν υπάρξει θα ειπωθεί επισήμως», λένε στον ΑΠΟΕΛ, αφήνοντας επομένως όλα τα σενάρια ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ