aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτα πράσινα ο Ζαχίντ, ανακοινώθηκε η συμφωνία από τον ΑΠΟΕΛ!

Στα πράσινα ο Ζαχίντ, ανακοινώθηκε η συμφωνία από τον ΑΠΟΕΛ!

Έγινε το αναμενόμενο με τον Ζαχίντ και τον Παναθηναϊκό. Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία με το αθηναϊκό τριφύλλι καθώς ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ ως δανεικός από την ομάδα της πρωτεύουσας. Όπως προκύπτει, υπάρχει ρήτρα αγοράς, την οποία αν πληρώσει ο Παναθηναϊκός θα τον αποκτήσει.

Υπενθυμίζουμε πως ο 24χρονος ακραίος επιθετικός δεν βρισκόταν στις επιλογές του Πάολο Τραμετσάνι, ενώ ο Γιώργος Δώνης που τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον ΑΠΟΕΛ, πίεσε πολύ για την μετακίνηση του. Έτσι ο Ζαχίντ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μονοετή δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή Ghayas Zahid. Ως εκ τούτου στον ποδοσφαιριστή έχει παραχωρηθεί άδεια ώστε να μεταβεί στην Αθήνα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ