aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣτα «μαχαίρια» ΑΠΟΕΛ - Σωτηρίου, ανεπιθύμητος ο ρεφ, καταγγέλθηκε ο Πετρίδης

Στα «μαχαίρια» ΑΠΟΕΛ – Σωτηρίου, ανεπιθύμητος ο ρεφ, καταγγέλθηκε ο Πετρίδης

Η πρώτη ήττα του ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, από τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» ελάχιστα ενόχλησε τους γαλαζοκίτρινους. Η προσοχή είναι στραμμένη στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την Ανόρθωση. Άλλωστε, οι επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα, το μαρτυρούν.

Βέβαια, τα συμπτώματα αφλογιστίας που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όταν σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες είναι ένα ζήτημα που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Ιδίως, αν βάλει κανείς στην εξίσωση το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση διάστημα στο οποίο και πάλι οι πρωτευουσιάνοι έβλεπαν με κλειδαρότρυπα την εστία του Λόρια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ, έχεις πάλι το ίδιο θέμα

Την περισσότερη «σκόνη» από την αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» σήκωσε η απόφαση του Λούκα Σωτηρίου να καταλογίσει πέναλτι στο 89’, υπέρ των γηπεδούχων, σε μια φάση, στην οποία λίγοι… κατάλαβαν τι έγινε. Λούκας Σωτηρίου (διαιτητής) και Βασίλης Δημητρίου (VAR) είδαν παράβαση. Ο τηλεοπτικός φακός εστίασε σε μια μονομαχία Καϊσερλίδη – Ζορζ και του τερματοφύλακα Σίλβα, αλλά ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Σιέλη, ενημερώνοντάς τον ότι αυτός έκανε την παράβαση και ενώ το σφύριγμα ακούστηκε προηγουμένως! Το βράδυ ο ΑΠΟΕΛ έκανε ανάρτηση κάνοντας λόγο για «παγκόσμια πρωτοτυπία».

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν έξαλλος με την απόφαση του Λούκα Σωτηρίου, στον οποίο μίλησε σε έντονο ύφος και βαρύτατους χαρακτηρισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα την καταγγελία του Πρόδρομου Πετρίδη από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνος. Οι γαλαζοκίτρινοι χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο τον Λούκα Σωτηρίου και ζήτησαν να μην οριστεί ξανά σε παιχνίδι τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ