aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτα κιτρινόμαυρα ο Νικόλας Ιωάννου, υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με καμάρι

Στα κιτρινόμαυρα ο Νικόλας Ιωάννου, υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με καμάρι

Ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης με κάθε επισημότητα είναι ο Νικόλας Ιωάννου. Ο Κύπριος αριστεροπόδαρος αμυντικός ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Η συμφωνία του Άρη με τη Νότιγχαμ Φόρεστ προνοεί δανεισμό μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τους Θεσσαλονικείς να καλύπτουν ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Πάντως, δεν αποκλείεται εφόσον οι δύο πλευρές το επιθυμούν να ανανεωθεί ο δανεισμός του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού τέθηκε εκτός πλάνων του Κρις Χιούτον. Εφόσον ο Άγγλος τεχνικός συνεχίσει στο «τιμόνι» της Νότιγχαμ και τη νέα περίοδο οι πιθανότητες να επιστρέψει στην ομάδα είναι μειωμένες. Πάντως, ο Ιωάννου έχει συμβατικές υποχρεώσεις με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έως το Καλοκαίρι του 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ