aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Στα ίσα» με το… θηρίο!

«Στα ίσα» με το… θηρίο!

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Stoiximan.gr

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τη δυναμικότητα και γενικώς, το «εκτόπισμα» του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας (18 τίτλους τα τελευταία 20 χρόνια). Θα καταφέρει, άραγε, ο ΑΠΟΕΛ να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό (22:05 – ΡΙΚ2) μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ένα γήπεδο που δέχθηκαν «σφαλιάρες» ευρωπαϊκά μεγαθήρια, αναγκάζοντας όλη την Ευρώπη να μιλά ακόμη μια φορά για τεραστίων διαστάσεων επιτυχία;

Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Τόμας Κρίστιανσεν, οι οποίοι καλούνται να δώσουν πειστικές «απαντήσεις», ενισχύοντας παραλλήλως τις ελπίδες για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Αναμφισβήτητα κάτι τέτοιο φαντάζει σαν βουνό, ωστόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο πολλά μπορούν να συμβούν. Εξάλλου, κατά την τρέχουσα σεζόν ο αντίπαλος δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Άσε που ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πάουλο Μπέντο, βρίσκεται στην… ακίδα του στόχου.

Παρά το γεγονός πως ο Κρίστιανσεν δεν υπολογίζει στους Ντε Καμάργκο και Ορλάντι, στο ρόστερ υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις που του δίνουν τη δυνατότητα να «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στην άμυνα (αφού κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν) οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις είναι «καπαρωμένες».

Οι Μιλάνοφ, Λάγο θα είναι στα άκρα και δίπλα από τον Καρλάο (στο κέντρο της οπισθοφυλακής) θα αγωνισθεί ένας εκ των Μερκή, Αστίθ. Στην «καρδιά» του κέντρου θα κινούνται οι Μοράις, Βινίσιους. Στις πτέρυγες θα πάρουν θέση μάχης οι Γιαννιώτας, Εφραίμ και άμεσος υποστηρικτής των ενεργειών τους θα είναι ο Μπερτόλιο.

Παίκτες που επιβάλλεται να κινούνταν συνεχώς, ζητώντας μπάλα και οργανώνοντας παιγνίδι. Χώρος δηλαδή που αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον «εγκέφαλο» του οικοδομήματος και θα στηρίξει τις περισσότερες ελπίδες του ο Δανός κόουτς. Οι Γιαννιώτας και Εφραίμ, πιθανότατα να αλλάζουν θέσεις, πότε από δεξιά και πότε από αριστερά, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον Σωτηρίου που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος να τροφοδοτηθεί σωστά στην επανορθωτική. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βάντερ.

Για τις όποιες απορίες αναδύονται και δεν είναι εδώ που τα λέμε πολλές, τις απαντήσεις έχει μόνο ο Δανός τεχνικός, αφού με τις μέχρι τώρα κινήσεις και ενέργειές του φρόντισε, όσο μπορούσε, να θολώσει τα νερά. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιο κι αν είναι το σχήμα και οι παίκτες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, στόχος είναι ένας: Το θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να πάει με άλλον «αέρα» ο ΑΠΟΕΛ στις δύο αμέσως επόμενες αναμετρήσεις του ομίλου απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις (εντός και εκτός έδρας).

Παίξε στο Stoiximan το Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα και τις καλύτερες αποδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ