aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣπουδαία κίνηση με Ρενάν Μπρεσάν για τον θρύλο! (pics & vid)

Σπουδαία κίνηση με Ρενάν Μπρεσάν για τον θρύλο! (pics & vid)

Ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο (κάτοχος λευκορωσικού διαβατηρίου) Ρενάν Μπρεσάν.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ρενάν Μπαρτίνι Μπρεσάν. Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Πολωνία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να επικυρωθεί και επίσημα, η μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των γαλαζοκίτρινων και πιο κάτω ακολουθεί το βιογραφικό του.

Ο Ρενάν Μπρεσάν είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έχει αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται στην εθνική Λευκορωσίας. Είναι γεννημένος στις 03/11/1988 (27 χρόνων). Έχει αναδεχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, το 2010 και το 2011, ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, το 2012. Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Λευκορωσίας, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ.

Με την Μπάτε Μπορίσοφ αγωνίστηκε δύο φορές σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και μια φορά σε όμιλο Γιουρόπα Λιγκ. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρίο Άβε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 68 συμμετοχές, 8 γκολ και 10 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Την περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε εκ νέου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι επίσης ενεργό μέλος της Εθνικής Λευκορωσίας, μετρώντας 23 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ακουλουθούν βίντεο και φωτορεπορτάζ για τον Μπρεσάν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ