aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣπίτι μου… σπιτάκι μου για τον ΑΠΟΕΛ

Σπίτι μου… σπιτάκι μου για τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Άλλη μια (μακρινή ωστόσο) έξοδος και από εκεί και πέρα… σπίτι μου σπιτάκι μου για τον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για το πρόγραμμα που έχουν οι γαλαζοκίτρινοι μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Από τα παιγνίδια που έχουν να δώσουν οι πρωταθλητές φαίνεται και το πόσο σημαντικό είναι να δώσει συνέχεια στα τρίποντα η ομάδα του Δώνη, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετράει αντίστροφα ο Βάτερμαν, εκτός ο Ιωάννου

Μετά λοιπόν το ματς με την Άχνα, ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Πάφο, εκεί όπου θα τον περιμένει η τοπική ομάδα και στη συνέχεια θα δώσει το ντέρμπι (το τελευταίο σ’ αυτή τη φάση) με την «αιώνιο» αντίπαλο ως γηπεδούχος αυτή τη φορά. Στην 26η και τελευταία αγωνιστική, οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και είναι ξεκάθαρο πως το ζητούμενο είναι το τέσσερα στα τέσσερα, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει ή και να αυξήσει τον «αέρα» δύο βαθμών που τη χωρίζουν από τον δεύτερο Απόλλωνα.

Μια αποστολή που μπορεί να μην είναι και η πιο εύκολη, με δεδομένο ωστόσο ότι θα βγει εκτός πρωτεύουσας για μια μόνο φορά, ενώ στο ντέρμπι με την Ομόνοια θα έχει και τον κόσμο του παρά τω πλευρώ του, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο. Καθρέφτης, βέβαια, όπως πάντα το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ