Το μεγάλο και παλικαρίσιο διπλό στην «αίθουσα» Αφροδίτη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Παφιακό (3-2) για να έχει αντίκτυπο στο βαθμολογικό πίνακα πρέπει να έχει συνέχεια απόψε απέναντι στην Ολυμπιάς Φρενάρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 20:00 και εντάσσεται στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας.
Συνέχεια στο καλύτερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας του θέλει να δώσει απόψε ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων μετρά μετά από πολλά χρόνια το 2 στα 2 και στοχεύει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στους τρεις αγώνες.
Απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας οι πετοσφαιριστές του Γιάννη Μέλκα καλούνται να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους και να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίχτες.