aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σοβαρό το θέμα Ενσούε» (πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση)

«Σοβαρό το θέμα Ενσούε» (πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Είναι ωραίο να κερδίζεις και με ανατροπή. Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη, όπως είπε και ο κύριος Τραμετσάνι για να διαχειριστούμε αυτό που συνέβαινε με την βαθμολογία. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να το διαχειριστούμε σαν ομάδα, ασχολείτο όλος ο κόσμος με το θέμα του Ουζόχο και την απόφαση. Ήρθε η απόφαση του εφετείου και βάλαμε ένα…τίτλο να πάμε να αποκαταστήσουμε την βαθμολογία. Θεωρώ ότι η εμφάνιση της ομάδας ήταν τέτοια η οποία ήθελε τη νίκη. Ενδεικτική η εικόνα της ισοφάρισης, αφού οι ποδοσφαιριστές έτρεχαν για να διεκδικήσουν τη νίκη».

Για το πιο παιχνίδι ξεχωρίζει από τη μέρα παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση με την Μπιλμπάο ήταν τρομερή. Κάθε νίκη στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντική».

Για το θέμα Ενσούε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκομαι στο γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ και τα τελευταία 20 χρόνια που ήμουν στο ρεπορτάζ δεν θυμάμαι να έγινε κάποια πειθαρχική έρευνα. Για να γίνει αυτό και να διαρκεί τόσες μέρες πάει να πει σίγουρα ότι έγινε κάτι σοβαρό. Δεν μπορώ και δεν έχω την εξουσιοδότηση να πω τίποτα περισσότερο. Σε μεγάλο βαθμό έχει ολοκληρωθεί η πειθαρχική έρευνα. Περιμένουμε την τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή και μέχρι την Τετάρτη ευελπιστούμε να έχουμε την απόφαση».

Aν υπάρχει οψιόν αγοράς του Μπάλογκ: «Όχι, δεν υπάρχει. Η Παλέρμο τον αγόρασε και το καλοκαίρι επιστρέφει. Ο Μπάλογκ είναι ένας παίκτης 1.97μ. και αγωνίζεται λες και είναι 1.70μ. Όταν ήρθε στην αρχή είχε κάποιες δυσκολίες, όμως τώρα εγκλιματίστηκε».

Για τους Νατέλ και Καζού: «Αν κερδίσουμε το τζόκερ θα τους κρατήσουμε (γέλια). Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ψηλές οψιόν. Οι παίκτες που φέραμε ανήκουν στις πιο ιστορικές ομάδες της Βραζιλίας, αλλά δουλεύουμε σε αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ ανεβάζει την εμπορική αξία των παικτών, επομένως και οι ομάδες στους οποίους ανήκουν το βλέπουν αυτό. Θα προσπαθήσουμε και αν δεν καταφέρουμε να τους κρατήσουμε θα βρούμε άλλους. Πριν από δύο μήνες όταν κάναμε μία προσπάθεια ήταν αρνητικοί. Αλλά να σας πω κάτι είναι και λογικό. Γιατί να σου απαντήσουν τώρα και όχι το καλοκαίρι; Το ίδιο κάναμε και εμείς στις βολιδοσκοπήσεις που μας έγιναν για τον Τάαμαρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ