aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣοβαρή υποψηφιότητα από Βάντερ και Πάρντο

Σοβαρή υποψηφιότητα από Βάντερ και Πάρντο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εδώ και τέσσερα παιχνίδια, δύο πρωταθλήματος και ισάριθμα στην Ευρώπη, ο Βάντερ Βιέιρα δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Δεν είναι λίγοι που πιθανολογούν πως στο αυριανό ντέρμπι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα συμβάλει αποφασιστικά προς την ευόδωση του στόχου. Αποτελεί, πάντως, σοβαρή υποψηφιότητα στις πτέρυγες του κέντρου.

Είναι πιο ξεκούραστος σε σχέση με άλλους παίκτες και πρωτίστως… διψά για να μοιράσει απαντήσεις. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο ικανότατος Ούρκο Πάρντο να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Μπόι Βάτερμαν προέρχεται από ένα παιχνίδι κατά το οποίο υπέπεσε σε  τραγικό λάθος, καταγράφοντας παραλλήλως μια πιο ορατή αδυναμία στις εξόδους.

Από εκεί και πέρα τα γεγονός οι Φακούντο Μπερτόλιο και Γιώργος Μερκής γυμνάζονται σε φουλ ρυθμό, όπως και ο Αντρέα Ορλάντι, ενισχύουν σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές του Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του ντέρμπι  με τον Απόλλωνα.

Ασφαλώς και οι τρεις παίκτες (είχαν «κοπεί» από την αποστολή του αγώνα στο Καζακστάν) προέρχονται από αποχή, ο καθένας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάτι που παίζει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ