aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣούσιτς: «Αν έπαιζα με την Πάφο κάθε εβδομάδα θα ήμουν πρώτος σκόρερ»

Σούσιτς: «Αν έπαιζα με την Πάφο κάθε εβδομάδα θα ήμουν πρώτος σκόρερ»

Ο Ματέο Σούσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στο ντέρμπι κορυφής με την Πάφος FC (2-1), χαρίζοντας τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ με δύο δικά του γκολ.

Μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, η Πάφος είναι δυνατή ομάδα, της αρέσει να έχει τον έλεγχο, παίζουν πολύ καλά κι έχουνε πολλή ατομική ποιότητα αλλά δείξαμε σήμερα πως είμαστε καλή ομάδα και συνεχίζουμε τον στόχο μας να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι ένα βήμα μπροστά, τίποτα δεν τελείωσε, ένα παιχνίδι είναι, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, συνεχίζουμε».

Για το ότι και τα τρία του γκολ είναι απέναντι στην Πάφο: «Ναι, αν παίζω κάθε βδομάδα απέναντι στην Πάφο θα είμαι πρώτος σκόρερ (σ.σ. γέλια). Ήμουν τυχερός. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τις στατικές φάσεις και να κάνω κάτι. Αυτή τη φορά ήμουν εγώ, σε άλλα παιχνίδια άλλος. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει αλλά να κερδίζουμε».

Τι άλλαξε ο Μιλόγεβιτς: «Είναι δύσκολο να πω, το κυριότερο ίσως η αυτοπεποίθησή μας, την είχαμε χάσει μετά την Ευρώπη. Αυτή ήταν η κυριότερη αλλαγή, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και η σκληρή δουλειά αποδίδει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ