aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Σουπερλιγκάτη ομάδα στη γωνία για Πουρσαϊτίδη»

«Σουπερλιγκάτη ομάδα στη γωνία για Πουρσαϊτίδη»

Η περίοδος της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ πάντα «γεννά» μετεγγραφικά σενάρια. Κάποια δημοσιεύματα ευσταθούν και άλλα (μάλλον τα πλείστα) δεν είναι και τόσο κοντά στην πραγματικότητα.

Παρασκηνιακό ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr σημειώνει ότι εντός ΑΠΟΕΛ υπάρχουν κάποιοι που προωθούν άλλη λύση πέραν του Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον πάγκο της ομάδας και μάλιστα αναφέρει ότι ομάδα της Σούπερ Λίγκα παρακολουθεί τις εξελίξεις περιμένοντας στη γωνία.

Υπογραμμίζουμε πως θέμα Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ φυσικά και δεν υπάρχει, ο Ελλαδίτης πιστώνεται την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας και είναι απόλυτα προσηλωμένος στην κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ ήδη άρχισε την προεργασία για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Να ασχοληθώ λίγο και με ΑΠΟΕΛ, εκεί που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπαθεί να συνεφέρει την ομάδα, που έφτασε να παίζει στα πλέι άουτ και όχι στα πλέι οφ! Κάτι μάλλον ντροπιαστικό για τους οπαδούς της.

Ο Πουρσαϊτίδης που ανέλαβε τον Γενάρη στην θέση του Ιρλανδού Μικ Μακ Κάρθι, που με την σειρά του είχε πάρει την θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη σε μια καταστροφική σεζόν, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τον Θρύλο της Κύπρου.

Ο ταλαντούχος κι ανερχόμενος Έλληνας προπονητής έχει ένθερμους υποστηρικτές μέσα στον Οργανισμό ΑΠΟΕΛ αλλά και κάποιους που προωθούν άλλες λύσεις (μια επίσης με Έλληνα κόουτς)!

Κοντός ψαλμός αλληλούια βεβαίως αλλά αυτό που ξέρω είναι πως και Σουπερλιγκάτη ομάδα όχι μόνο κάνει σκάουτινγκ τον Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά περιμένει και στη… γωνία αν στραβώσει η συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ