aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣούμαχερ: «Να κερδίσουμε ξανά τον ΑΠΟΕΛ… κάναμε ένα θαύμα»

Σούμαχερ: «Να κερδίσουμε ξανά τον ΑΠΟΕΛ… κάναμε ένα θαύμα»

Με θαύμα χαρακτήρισε την πορεία της Ντουντελάνζ την τελευταία διετία ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάιν Σουμάχερ. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας από το Λουξεμβούργο παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την Σεβίλλη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Υπογράμμισε πως η Σεβίλλη είναι σε άλλο κόσμο σε σχέση με την ερασιτεχνική Ντουντελάνζ και έθεσε ως στόχο να πετύχουν δεύτερη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι θαύμα αυτό που κάναμε. Είμαστε μία ερασιτεχνική ομάδα. Δεν είναι κάτι που θα γίνεται και στα επόμενα χρόνια».

Πηγαίνουμε στη Σεβίλλη πολύ προσεκτικά. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας συντρίψουν. Η Σεβίλλη είναι άλλος κόσμος σε σχέση με εμάς.

Κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με την Καραμπάχ. Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ ξανά, αλλά θα είναι πιο δύσκολο γιατί δεν θα είναι πλέον εύκολο να τους εκπλήξουμε. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, αλλά δεν είναι αδύνατο. Σε κάθε περίπτωση οι επιλογές είναι αρκετές για έναν ερασιτεχνικό σύλλογο, όπως εμείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ