Σωτηρίου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα γίνει όπως παλιά, αν θέλαμε να φάμε τον Πρόδρομο…»

Κινητοποίηση από πρώην στελέχη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για δημιουργία νέου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών υπάρχει τις τελευταίες μέρες. Όπως ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου, Σπύρος Σωτηρίου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM (104,0) τόνισε ότι σκοπός δεν είναι να υπάρξει αντιπαράθεση με τον κεντρικό σύνδεσμο.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί κάποιοι πειράχτηκαν από αυτά που είπα χθες και ειδικά στον κεντρικό σύνδεσμο. Αυτό που είπα ότι κάποιοι κάνουν ότι θέλουν και καλοπερνούν τα τελευταία χρόνια δεν έχει να κάνει με τον κεντρικό σύνδεσμο, επειδή κάποιοι αυτό κατάλαβαν. Καμιά σχέση δεν έχει ο σύνδεσμος με αυτό που είπα. Κάποιοι το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν είναι να σπιουνιάζουν και να κρατούν μια κουτάλα και να ανακατώνουν. Αυτό έκαναν και χθες που τα έκαναν όλα για να τσακωθώ εγώ με τον κεντρικό σύνδεσμο τον οποίο υπηρέτησα για περισσότερα από 20 χρόνια. Θα είμαι πολύ βλάκας να πάω απέναντι σε αυτούς τους οποίο εγώ ανάγιωσα και είναι όπως τα κοπελλούθκια μου. Να τους ξεκαθαρίσω εκεί στον σύνδεσμο ότι αυτά που είπα χθες δεν έχουν καμιά σχέση μαζί τους. Αυτοί που είπαν ότι ο Σπύρος κάνει κάτι για να φάει τον σύνδεσμο, απλά να πω ότι δεν είμαι μόνος μου που το κάνω αυτό και δεν προσπαθώ να φάω κανέναν», είπε αρχικά και ακολούθως σημείωσε ότι δεν πρόκειται απλά για πρωτοβουλία μερικών ατόμων.

«Επειδή κάποιος χθες ότι είμαστε μόνο 15 άτομα, να έρθει και αυτός να γίνουμε 16 και όταν τους πολλαπλασιάσει επί 30 θα καταλάβει πόσοι είμαστε. Ο σύνδεσμος θα γίνει και θα είναι σύνδεσμος παλαιμάχων. Αντί να χαίρονται από τον κεντρικό που θα φέρουμε τον κόσμο κοντά, σκέφτονται αλλιώς. Τους δικαιολογώ γιατί κάποιοι μας ανακατώνουν όλους για διάφορους λόγους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο σύνδεσμος που θα γίνει θα είναι δίπλα στον κεντρικό. Θα πάω κόντρα σε κάτι που έφτιαξα εγώ; Οι τρίτοι της παρέας που κρατάνε την κουτάλα γνωρίζουμε όλοι ποιοι είναι. Επειδή δέχθηκα πολλές απειλές, θα το ανακοινώσω ότι ο σύνδεσμος που θα γίνει, θα γίνει για να κάνει τον ΑΠΟΕΛ όπως παλιά, θα είναι δίπλα στον κεντρικό σύνδεσμο», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του νέου συνδέσμου δεν είναι να έρθει σε σύγκρουση με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

«Ακούσαμε επίσης ότι ο Σπύρος και κάποιοι άλλοι πάνε να φάνε τον Πρόδρομο. Αν θέλαμε να τον φάμε θα τον τρώγαμε σε μια μέρα. Το μήνυμα είναι δυνατό. Ο ΑΠΟΕΛ θα γίνει αυτό που ήταν παλιά και δεν υπάρχει κανένας διχασμός. Εγώ θα τους ενώσω όλους και αυτοί που κάνουν νεκατωσιές να πάνε σπίτι τους. Είμαι εδώ για να ενώνω και όχι για να διχάζω. Όποιος θέλει να συνεχίσει να νεκατώνει θα μιλήσουμε διαφορετικά», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ