aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣωτηρίου για επιστροφή: «Δεν θα σκεφτώ τα λεφτά, όταν θέλω να γυρίσω...»

Σωτηρίου για επιστροφή: «Δεν θα σκεφτώ τα λεφτά, όταν θέλω να γυρίσω…»

Ξεκάθαρος ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου για την πιθανότητα επιστροφής του στην Κύπρο, με αφορμή τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας. Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κύπριος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προτεραιότητές του αυτή τη στιγμή ο επαναπατρισμός με την υποσημείωση πως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη μέρα. Ο 27χρονος επιθετικός τόνισε ότι εφόσον δεν νιώθει καλά στην ομάδα που αγωνίζεται δεν θα σκεφτεί τα λεφτά και θα πάει κάπου που θα είναι χαρούμενος.

Η σχετική τοποθέτηση: «Το είχα διαβάσει, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτές τις φήμες. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και ψηλό συμβόλαιο (σ.σ. απολαβές). Σίγουρα εάν δεν είμαι χαρούμενος εδώ πέρα δεν θα σκεφτώ τα λεφτά αλλά θα πάω κάπου που να είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου. Προς το παρόν όλα κυλούν ομαλά και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην Κύπρο. Όταν νιώσω ότι θέλω να γυρίσω στην Κύπρο θα δω ποια ομάδα ενδιαφέρεται, αν ενδιαφέρεται, και θα αποφασίσω ανάλογα. Αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητά μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ