aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣόουζα: «Συγκινήθηκα, αγαπώ πραγματικά αυτή την ομάδα»

Σόουζα: «Συγκινήθηκα, αγαπώ πραγματικά αυτή την ομάδα»

Συγκινημένος ήταν ο Λούκας Σόουζα μετά το τέλος του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του σκόραρε στο 80’ το πρώτο τέρμα στη δεύτερη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ και χάρισε στους γαλαζοκίτρινους μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να σκοράρω με αυτή τη φανέλα γιατί εγώ πραγματικά αγαπώ αυτή την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήρθε η νίκη με καλή εμφάνιση όπως θέλαμε, αλλά η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Είμαι πολύ συγκινημένος, ένιωθα την αγάπη του κόσμου προτού καν έρθω και νιώθω πάρα πολύ καλά που μπόρεσα και ανταπέδωσε κάτι στους φιλάθλους».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση που ακολουθεί: «Πρώτα να χαρούμε τη νίκη μας και από αύριο θα δούμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα, άρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του για να φθάσουμε στην επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ