aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣολμπάκεν: «Δεν θέλω να κάνω ότι ο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι επωφελές, αλλά…»

Σολμπάκεν: «Δεν θέλω να κάνω ότι ο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι επωφελές, αλλά…»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Στη μάχη της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ρίχνεται την ερχόμενη Πέμπτη (26/11) η Κοπεγχάγη. Η ομάδα του Πιέρου Σωτηρίου είναι στη 2η θέση με έξι βαθμούς και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό του ομίλου με δύο βαθμούς Λουγκάνο. Μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Χόμπρο που βρήκε την Κοπεγχάγη νικήτρια με 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Σωτηρίου ο τεχνικός της ομάδας Στόλε Σολμπάκεν επανέφερε το θέμα της διευκόλυνσης των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας. Η Κοπεγχάγη παίζει την Πέμπτη με τη Λουγκάνο και την Κυριακή (29/11) έχει το ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Μπρόντμπι.

«Μετά από αγώνες στην Ευρώπη έχουμε δύο ντέρμπι με την Μπρόντμπι. Είναι δύσκολο, ειδικά όταν οι αγώνες είναι τόσο κοντά χρονικά», επεσήμανε ο Στόλε Σολμπάκεν, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που θέτει το ζήτημα, ελπίζοντας ότι η Ομοσπονδία της Δανίας θα κάνει αλλαγές.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε «θαύματα» ο Πιέρος, μπήκε στο 75΄ και το έφερε «τούμπα»

«Δεν λέω ότι θέλω να κάνω το ίδιο πράγμα με τον ΑΠΟΕΛ και τον Ερυθρό Αστέρα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει παίξει μόνο έξι αγώνες πρωταθλήματος μέχρι στιγμής (έκανε λάθος καθώς οι γαλαζοκίτρινοι έδωσαν εφτά παιχνίδια). Δεν είναι αυτό που θέλω, δεν θα ήταν επωφελές. Θέλω μόνο να μην είναι τόσο μειονεκτικά τα δεδομένα. Είναι άδικο, δεν χρειάζονται δώρα και αναβολές αγώνων. Δεν είναι δική μου δουλειά ο προγραμματισμός των αγώνων. Είμαστε εκεί και μπορεί να υπάρξει μία ευκαιρία για την Κοπεγχάγη να παίζει στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν. Παίζουμε στην Ευρώπη τα τελευταία 12 από τα 13 χρόνια».

Διαβάστε επίσης: «Ύμνοι» για τον υπερήρωα Πιέρο: «Το ένιωθα…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ