aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣοκ με Γαβριήλ στον ΑΠΟΕΛ

Σοκ με Γαβριήλ στον ΑΠΟΕΛ

Δυσάρεστα είναι να νέα που αφορούν τον τραυματισμό του Σταύρου Γαβριήλ στο παιχνίδι με τον Ερμή. Ο νεαρός εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, υπέστει ρήξη χιαστού και έσω πλάγιου συνδέσμου. Θα υποβληθει σε χειρουργική επέμβαση και ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται μεταξύ έξι και οκτώ μηνών.

Πρόκειται για μία πολύ αρνητική εξέλιξη σε μία περίοδο που o 19χρονος ποδοσφαιριστής έπαιρνε λεπτά συμμετοχής από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια με Ένωση και Ανόρθωση ήταν εκ των διακριθέντων. Η κακοδαιμονία στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο συνεχίζεται αφού από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στον Αρχάγγελο ο Ελλαδίτης προπονητής ο Γαβριήλ είναι ο τέταρτος, μετά τους Εφραίμ, Μπερν και Σατσιά που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας Σταύρος Γαβριήλ, έχει υποστεί ρήξη χιαστού και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου. Θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής είναι μεταξύ 6 και 8 μηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ