aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣοϊλέδης: «Mε προσέγγισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενώ ήμουν στην Ομόνοια»!

Σοϊλέδης: «Mε προσέγγισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενώ ήμουν στην Ομόνοια»!

Συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα «Sport24.gr» παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Άρης Σοϊλεδης. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρουμανία και την Στεάουα, έφερε στην επιφάνεια μια ανένδοτη ιστορία από την εποχή που έπαιζε στην Κύπρο.

«Εγώ αυτό που έπαθα δεν το έπαθα από μάνατζερ. Ήμουν στην Ομόνοια στην Κύπρο, είχα δύο χρόνια συμβόλαιο και με προσέγγισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ με τον οποίο συζήτησα για την προοπτική να πάω και να παίξω βασικός και πόσο μάλλον στο Champions League, αλλά μου είπε τελικά δεν μπορώ να σε πάρω. Ευθύνομαι που τον εμπιστεύτηκα αλλά όταν σε καλεί ο πρόεδρος δίνεις τα χέρια, τι να κάνεις δηλαδή; Μου έδιναν περισσότερα λεφτά απ’ όσα έπαιρνα και μου προσέφεραν το Champions League. Είχα κάποια προβλήματα με την Ομόνοια μετά και έλυσα το συμβόλαιο μου, αλλά δεν υπέγραψα στο ΑΠΟΕΛ», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση αν οι μάνατζερ που πλέον παίζουν τεράστιο ρόλο στο ποδόσφαιρο είναι ευχή ή κατάρα.

Εάν θεωρεί ότι βιάστηκες να φύγεις από την ΑΕΚ το 2016, είπε: «Εγώ όταν έφυγα από την ΑΕΚ είχα ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Και όταν ήρθε ο Κετσπάγια, μου είπε ο κ. Μπάγεβιτς ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Δεν είμαι ο παίκτης που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιο. Είχα την πρόταση από την Ομόνοια και πήγα. Μετά πήγα στην Ομόνοια, που τη θεωρώ εξαιρετική ομάδα, και μετά απ’ ότι έγινε έμεινα έξι μήνες χωρίς ομάδα. Στη συνέχεια πήγα στην Κέρκυρα όπου με πήρε ο Ελευθερόπουλος, αλλά έπρεπε να φύγω γιατί δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα και έμεινα και πάλι έξι μήνες χωρίς ομάδα. Διάστημα που είναι μεγάλο για ένα ποδοσφαιριστή που έχει μάθει να παίζει κάθε εβδομάδα. Τα κατάφερα, πήγα στην Μποτοσάνι στη Ρουμανία με στόχο σε ένα χρόνο να μπορέσω να πάρω μεταγραφή. Και σε ένα χρόνο πήρα τη μεταγραφή μου στην Στεάουα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ