aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣωφρόνης: «Όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις…»

Σωφρόνης: «Όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις…»

Πανευτυχής από τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή. «Σήμερα έχουν τελειώσει τα τρία παιχνίδια που χρωστούσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια η συνέχεια είναι μεγάλη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι το ίδιο στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να ετοιμαστούμε. Αυτές τις δύο μέρες να χαρούν το ρεπό τους και από το Σάββατο αρχίζουμε προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πάλι με τον ΑΠΟΕΛ. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται εκεί θα παλέψουν τους δικούς τους στόχους, να κατακτήσει τον τίτλο και εύχομαι να τα καταφέρουμε», το αρχικό σχόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώνης: «Να μην χωνέψουμε τέτοια ήττα, αλλά…»

Και πρόσθεσε για την επιλογή του να αγωνιστούν μαζί στην ενδεκάδα οι Ζελάγια και Μάγκλιτσα: «Όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις κάποτε σου βγαίνουν και κάποτε όχι. Σήμερα μας βγήκε το παιχνίδι, ήταν άψογοι οι παίχτες μου, οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί γιατί βγήκαμε πρώτοι. Δύσκολο να βγεις εκεί και ακόμη πιο δύσκολο να κρατηθείς εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ