aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣωφρόνης: «Δεν είμαστε από αυτούς που κλαίνε, αλλά…»

Σωφρόνης: «Δεν είμαστε από αυτούς που κλαίνε, αλλά…»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ήττα με 1-2 από τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι στην επανάληψη δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο.

«Σήμερα είδαμε όλοι τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, προηγηθήκαμε και μέχρι την ισοφάριση ο αντίπαλος δεν μας έκανε φάσεις. Μετά το γκολ ο αντίπαλος μας δημιούργησε προβλήματα. Διορθώσαμε τα πράγματα στην επανάληψη, η μια αλλαγή ήταν αναγκαστική λόγω των κτυπημάτων», είπε και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Έτσι έφερε τα κάτω-πάνω ο ΑΠΟΕΛ! (video)

«Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα πράγματα, κάναμε μία αναγκαστική αλλαγή, αλλά μετά που πέτυχε το γκολ ο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει σχολιασμός, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Αν οι οπαδοί είδαν ποδόσφαιρο θα μπορούσα να το σχολιάσω. Αργούσαν να επιστρέψουν οι μπάλες, στο τέλος είχε πέντε λεπτά καθυστερήσεις, ενώ στη Λεμεσό είχε τρία. Δεν είμαστε από αυτούς που κλαίνε, δώσαμε πολλά την φετινή χρονιά και δεν είμαι εγώ που θα σώσω το ποδόσφαιρο. Μετά το τέρμα του ΑΠΟΕΛ δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα τελευταία δυο παιγνίδια».

Διαβάστε επίσης: Μπαλταζάρ: «Με ξάφνιασε κάπως ο Απόλλωνας…»

Μετά από ερώτηση για την εικόνα της ομάδας του είπε: «Είδατε να μην σταματήσει μια επιθετική μας προσπάθεια; Βγαίναμε στην επίθεση, παίρναμε επιθετικό φάουλ και επιστρέφαμε».

Για το αν έπρεπε να κριθεί το πρωτάθλημα σήμερα: «Από την αρχή μέχρι σήμερα, αυτή η ομάδα έδωσε πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο. Όλοι έβλεπαν το ποδόσφαιρο και έχουν άποψη. Αν αυτή η ομάδα που έπρεπε να είναι με 10 βαθμούς πρωταθλήτρια έπρεπε να έρθει να παίξει το πρωτάθλημα στο ΓΣΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ